Vacature veldwerker

Vacature: veldwerker

Ter versterking van ons topteam zoeken we veldwerkers, met en zonder ervaring zijn welkom. Wat de functie exact inhoud is voor mensen buiten het werkveld lastig onder woorden te brengen, maar we doen een poging. Het is een zeer afwisselende baan, iedere dag op een andere locatie, meestal in het zuidwesten van Nederland. Voor deze baan ben je altijd op of rond het water bezig. Uitzichten zoals onderstaand zijn bij het werk inbegrepen. Eigenlijk is geen dag hetzelfde en je komt betaald op de mooiste plekken van Nederland.

Vacature veldwerker

We werken vanaf de oever, in (kleine) bootjes tot zeegaande schepen. Je bent altijd buiten, werkt meestal in teamverband, maar je moet ook zelfstandig kunnen werken. Een rijbewijs en/of vaarbewijs zijn punten waard. Overige pluspunten zijn: motivatie, onderzoekend vermogen, technisch inzicht, handigheid met werken met veldcomputers en tablets, gezellig zijn en communicatief vaardig zijn.

Je bent een hele belangrijke schakel in de projecten, je staat aan de basis van het product en bent de oren en ogen van de projectleider. Bijzonderheden overleg je direct en je denkt mee in oplossingen. Je neemt monsters, verzorgt metingen, inventariseert oevers etc. Je legt dit vast in moderne applicaties, er komt geen pen en papier aan te pas. Als starter begin je aan de basis met als doel binnen 1 jaar intern opgeleid te worden tot “erkend veldwerker”, in dat geval is een afgeronde MBO-opleiding of aantoonbaar werk- en denkniveau wel een wens.

Kijk op onze site voor nadere info over onze dienstverlening.

Wat wij je te bieden hebben

Je wordt onderdeel van een gedreven gevarieerd team, in een platte organisatie. We werken graag samen aan de meest uiteenlopende projecten. Iedereen is goed bereikbaar, behulpzaam en iedereen is bij ons even belangrijk.

Een leuke afwisselde baan in het veld, liefst fulltime, maar tot 32-uur is bespreekbaar
Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden
25 vrije dagen (o.b.v. 40 uur pw) en alle officiële feestdagen doorbetaald
Informele en dynamische werkomgeving, kansen voor persoonlijke ontwikkeling, we luisteren naar je
Pensioenregeling, waarbij wij het grootste deel van de premie betalen
Iedere vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met Paul Vermeer op. Een dagje meelopen na een positieve kennismaking is vrijwel de standaard, pas dan heb je een gevoel wat het werk in kan houden. Paul is bereikbaar op 010-8419177 (kan ook via de whatsapp) en paul.vermeer@heijdramilieu.nl