Vacature startende adviseur waterbodems

Vacature: startende adviseur waterbodems

Ter versterking van ons team zoeken we een (startende) adviseur waterbodem (m/v). We geven de voorkeur aan een startende of zij-instromer, omdat we jou graag alle ins en outs van het werkveld leren. Het is een breed en dynamische werkveld. In deze functie ben de schakel tussen het veldonderzoek en het uiteindelijke product dat we aan onze opdrachtgevers leveren. We houden ons bezig met een breed scala aan waterbodem gerelateerde projecten, op onze website bij dienstverlening staan hier enkele voorbeelden van.

Vacature startende adviseur waterbodems

We hechten veel waarde aan een brede ervaring, die je bij ons op doet. We starten in deze functie altijd met het leggen van een basis, door mee in het veld te gaan. Hierdoor leer je het veldwerkteam beter kennen en ook zie je wat dit werk inhoudt. Deze inwerkperiode bestaat uit enkele losse dagen.

Wat ga je doen

In deze functie komen minimaal de volgende zaken aan bod:

Offerteaanvragen uitwerken tot uitvoeringsplannen
Vooronderzoeken (bureaustudies)
Voorbereiden van veldwerkzaamheden
Coördinatie van de monsteroverdracht naar het laboratorium en analyseopdrachten maken
De onderzoeksresultaten interpreteren en uitwerken tot maatwerkadvies

Wat wij je te bieden hebben

Je wordt onderdeel van een gedreven gevarieerd team, in een platte organisatie. We werken graag samen aan de meest uiteenlopende projecten. Iedereen is goed bereikbaar, behulpzaam en iedereen is bij ons even belangrijk.

Een leuke afwisselde baan 24 – 40 uur
Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden
25 vrije dagen (o.b.v. 40 uur pw) en alle officiële feestdagen doorbetaald
Informele en dynamische werkomgeving
Kansen voor persoonlijke ontwikkeling, we luisteren naar je
Pensioenregeling, waarbij wij het grootste deel van de premie betalen
Iedere vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting

Uiteraard zijn we geïnteresseerd in expertise die we nog niet of in beperkte mate in huis hebben. We waarderen ondernemerschap en werken graag samen aan verbreding van onze dienstverlening, je kan dan denken aan, ecologie, beeldkwaliteit, data gestuurd werken etc.

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met Paul Vermeer op. Een dagje meelopen na een positieve kennismaking is vrijwel de standaard, pas dan heb je een gevoel wat het werk in kan houden. Paul is bereikbaar op 010-8419177 (kan ook via de whatsapp) en paul.vermeer@heijdramilieu.nl